• Slider
  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa.
 • Slider
  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa.
Könyvelést támogató szoftverek
Első magyar dokumentumtár bázis
Célunk

Célunk, hogy a dokumentumkezelési lehetőségek közötti eligazodásban segítséget nyújtsunk azoknak a könyvelőknek, akik online könyvelő módszerekkel szeretnének működni.

Revolution könyvelő rendszer

A rEvolution könyvelő szoftver az M-Files nevű dokumentumkezelőt használja a könyvelési adatok tárolására és visszahívására. Ez a rendszer az emberi logikát követve biztosítja a dokumentumok tárolását, iktatását, visszakeresését, sőt, a jóváhagyást és ellenőrzést is.

Milyen funkciókat biztosít a könyvelő szoftverbe integrált dokumentumkezelő?

 • A dokumentumok tulajdonságait tárolja, így a visszakereséshez elegendő a tárolt jellemzők egyikére keresni. Például ilyen metainformáció lehet az, hogy a dokumentum hol keletkezett, melyik hónapra vonatkozik, stb.
 • Online dokumentumkezelés: A feltöltött fájlok az interneten keresztül bárhonnan elérhetők. Jogosultsági szintekkel lehet szabályozni minden egyes dokumentum hozzáférést. Mobilbarát alkalmazásként a dokumentumtár mobil eszközökről is elérhető.
 • Verziókövetés: Egyazon dokumentumnak (pl. szerződésnek) több verziója is elérhető. Ha ugyanazon dokumentumhoz rendelünk egy újabb verziót, akkor visszakereséskor mindig  a legújabbat fogjuk megtalálni. Így nem fordulhat elő az, hogy ha a könyvelő irodában több évhez is tartozik ugyanannak a dokumentumnak verziója, akkor nem a legutolsó dokumentumot találjuk meg.
 • Integráció: Az M-Files integrálódik a rEvolution könyvelő szoftverbe, ilyen módon nemcsak független dokumentumkezelőként használható, hanem beépíthető az online munkafolyamatokba. Online történhet így az iktatás, irattározás, archiválás, kontírozás, könyvelés.
 • Akármilyen médiumon keresztül érkeznek be a könyvelésbe dokumentumok, postán, e-mailben, faxon, telefonon, a rendszer tudja fogadni és feldolgozni őket.
 • A dokumentumkezelő támogatja az árajánlatok készítését is, így nemcsak szorosan a könyvelő munkájához kötődik.

Szóljon hozzá!