• Slider
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa.
  • Slider
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa.
Könyvelést támogató szoftverek
Első magyar dokumentumtár bázis
Célunk

Célunk, hogy a dokumentumkezelési lehetőségek közötti eligazodásban segítséget nyújtsunk azoknak a könyvelőknek, akik online könyvelő módszerekkel szeretnének működni.

Könyvelőszoftvertől független dokumentumtár

A Helyben-Távban Könyvelőiroda, mint tatabányai, illetve Tata körzetében működő könyvelő vállalkozás a könyvelőszoftvertől független dokumentumtárat alkalmaz. Ez azt jelenti, hogy két, egymástól független program intézi a könyvelést és a dokumentumok feltöltését, tárolását.

A dokumentumtár önálló, független virtuális szerveren fut, míg a könyvelőprogram egy erre dedikált tárhelyen (felhőben). Az ügyfelek a számláikat a dokumentumtárba bejelentkezést követően képformátumban (pl. jpg) tudják feltölteni, ezért előtte a számlákat beszkennelik. A dokumentumkezelés egyik legnagyobb előnye az, hogy a feltöltött számlákat utólag rendszerezetten lehet áttekinteni, ezért a feltöltéskor meg kell határozni, hogy az adott cég melyik hónapjának a könyvelését érinti a most feltöltött számla.

A cég nevéből is következik, hogy nemcsak távban, hanem helyben is nyújtanak könyvelő szolgáltatást (Tatabánya, Tata, Környe). Ezért a dokumentumtár használata nem feltétele a helybeni vállalkozásoknak, egyesületeknek, ők továbbra is behozhatják a könyvelési anyagokat, amiket a könyvelőiroda is fel tud vinni a dokumentumtárba. A visszakereshető dokumentumok előnyeit ezért nemcsak a távkönyvelést igénylők, hanem a tatabányai, tatai ügyfelek is élvezhetik.

A könyvelőiroda egy plusz szolgáltatása az, hogy nemcsak a könyveléshez konkrétan kötődő számlákat, szerződéseket lehet feltölteni a dokumentumtárukba, hanem ilyen irányú igény esetén a cég üzleti területén keletkező dokumentumok is kezelhetők ezen a módon. A könyvelő részére átadott anyagokon felül ilyenkor külön könyvtárakat kell létrehozni a dokumentumkezelőben, melyet a cég saját hatáskörében fel tud használni, és így élvezheti a rendszerezett online dokumentumtárat az archiválás előnyeivel együtt.

Szóljon hozzá!